Synskorrigerende kirurgi

Synskirurgi, Multifokal linse
En helt ny type linse til både synskorrektion, alderssyn og i forbindelse med grå stær operation

Hvad er ”Gammelmandssyn”?

For dig der vil se godt både kort og langt uden briller findes et alternativ. Multifokallinse behandling er en mulighed for alle som har ”gammelmandssyn” (presbyopi), grå stær eller som overvejer en laseroperation. Med denne behandling kan man i de fleste tilfælde slippe helt for at bruge briller.

I dag er det muligt at indoperere en såkaldt multifokal linse i øjet, som giver dig et godt syn både på kort og lang afstand.

En multifokal linse kan forbedre dit syn så meget, at du kan sige helt farvel til dine briller – også selvom du har brugt dem gennem det meste af dit liv. Operation foregår som en almindelig grå stær operation, der er et af de hyppigste kirurgiske indgreb i verden. Operationen tager som regel kun 15-20 minutter og de fleste kan tage hjem samme dag. I 8 ud af 10 tilfælde kan patienten gøre sig helt uafhængig af briller.

Nedenfor kan du læse om, hvordan operationen foregår og hvad forskellige ord og begreber betyder. Du finder du også informationer om alderssyn (presbyopi), grå stær som alternativ til en laseroperation. Husk at to par øjne aldrig er ens, så tal med din øjenlæge om, hvad der er bedst for dig.

Kontakt os for en forundersøgelse

Ved en forundersøgelse vil man kunne konstatere om behandlingen vil give et ordentligt resultat.